Karen Korsbæk

ring

Karen Korsbæk

ring

velkommen

Jeg hedder Karen Korsbæk.

Jeg er uddannet psykoterapeut fra Vedfelt instituttet og kunstterapeutfra Institut for kunstterapi. Jeg er GODKENDT AF PSYKOTERAPEUTFORENINGEN.

Jeg har modtaget klienter i individuel terapi siden 2011.

i terapien lægger jeg vægt på, at der BLIVER SKABT ET TRYGT RUM, HVOR DU KAN FÅ STØTTE TIL AT AFSØGE NYE MULIGHEDER OG SAMTIDIG FÅ KONTAKT TIL DINE RESSOURCER.

du er velkommen til at kontakte mig på tlf.:

25474661

eller skrive en besked her

hvordan kan psykoterapi

hjælpe dig?

Alle kan opleve at livet føles svært at der ikke er sammenhæng mellem det vi ønsker, og det der rent faktisk sker i vores liv. Du står måske i en livskrise som f.eks. en skilsmisse, eller måske har du mistet eller du bærer på svære traumer som du har oplevet tidligt i dit liv. Det kan være du oplever ensomhed, angst eller manglende livsglæde.I terapien Vi vil sammen kigge på det, du har brug for, i en ramme hvor jeg lægger vægt på, at nærværet og kontakten er det bærende.

Herfra vil du kunne få øje på nye perspektiver i dit liv og din måde at være i verden på. Du vil få kontakt til gemte eller glemte ressourcer.

Jeg har mange års erfaring med meditation og arbejdet med drømme. Dette kan også indgå i terapien der, hvor det giver mening for dig og din proces.

LÆS MERE OM TERAPIEN HER

Kontakt

Brødtekst